lördag 14 oktober 2017

Balja, lördagsgodis och städskåp

Duggregniga lördagar lämpar sig extra väl för en snabb runda till ett par lokala loppisar, så det gjorde vi idag. Jag köpte en påse blandat lördagsgodis i form av femton läckra glaskarameller. Visst ser de oemotståndligt goda ut? Det bästa är att de varar hur länge som helst, hihi!


Jag hittade också ytterligare en kopparbalja i samma storlek som den jag har gjort fontän av. Den här står dessutom på ett litet gjutjärnsstativ. Jag tror jag ska plantera något fint i den nästa sommar. Kanske en fin buske eller ett litet träd? Dränering i botten finns det ju redan. 


Utomhusprojekten får vänta på bättre väder. Istället har jag pysslat lite inomhus idag. Min roliga hängare skruvade jag upp på insidan av städskåpet. Den blev perfekt att hänga dammvippa, skyffel och flugsmälla på. Nu blir det ju riktigt roligt att öppna städskåpet; jag kanske rentav gör det lite oftare.


Vi köpte lite algborttagningsmedel nere på järnhandeln också, så blir det uppehåll imorgon åker högtryckstvätten fram. Jag kanske börjar röja bort lite vissna tomatplantor i växthuset också, om andan faller på. Men nu tar vi kväll i stugan. 

1 kommentar:

  1. Glasgodisar har jag inte sett på länge, de är ju så fina, men undrar vad barnbarnen säger om jag sätter fram glasgodis ...
    Kopparbaljan på stativ, så fin att plantera i! (vi har brasveden i vår balja vid kakelugnen.) Jag är så imponerad av alla dina loppisfynd, önskar jag hade dina "loppisögon"!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!