lördag 5 januari 2013

Helg igen

Efter min första arbetsdag det här året (igår) välkomnar jag helgen. Hmm, man är duktigt trögstartad när man har varit ledig så länge... Men att börja jobba på en fredag kändes ju lagom ansträngande. 


Efter gårdagens inlägg var det några av er som undrade över lille Rudolf (som också finns i en JÄTTESTOR storlek). Tyvärr var jag dum och klippte bort prislappen utan att titta varifrån han kom, men hugade spekulanter kan ringa till byns finaste lilla blomsteraffär och fråga. 

Vad som händer idag återstår att se. Solen skiner faktiskt, så jag borde nog gå ut och andas lite. Eller så kanske jag äntligen tar tag i stöket nere i pysselrummet. Det ena behöver ju inte utesluta det andra...

5 kommentarer:

  1. Härligt när det ena inte behöver utesluta det andra:)

    Ser att du inlett 2013 ståndsmässigt i Malmö och att årets färg är grön, vilken härlig start på året! God fortsättning!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag förstår att du inte kunde motstå lille Rudolf. Så söt han är och så äkta! När jag såg bilden i min läslista, trodde jag först du varit norröver! :)
    Inte dumt att börja jobba en fredag! Tala om lightstart! :)
    Ha en fin helg!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med lite sol!? Jag har varit ute i Lugnet en stund efter en runda i skogen med Ronja.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tänk om alla arbetsveckor kunde bestå av bara en dag! Tänk så mycket tid man skulle ha över till livet då :) Önskar dig en riktigt trevlig helg. Liza

    SvaraRadera
  5. jag gillar din blogg. Den är enkel på något sätt och jag blir alltid lite glad av att titta in här. Får en bra känsla liksom.

    Må så gott!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!