måndag 5 november 2012

Voffo blev det kväller?

Jisses, så snabbt det blev mörkt i eftermiddag. Förvisso har det varit mörkt mest hela dagen, men när jag stod och väntade på bussen hem vid 16.30 var det verkligen som om någon släckte lampan. Det blev becksvart, nästan från en minut till en annan! Som den tålmodiga nordbo man är, är det väl bara att gilla läget. För värre lär det ju bli...


Så trist det är att fotografera när dagsljuset är borta innan man ens har hunnit hem. Men det där med blixtfotografering är om möjligt ännu tristare, så hur det blir med bilder till bloggen i veckan återstår att se. Hmmm...

5 kommentarer:

  1. Ja nu gäller det att spendera så mycket tid ute som det bara går innan typ tre... Sen ser man ju knappt fingrarna framför sig. Men men snart e det jul! Jippi!

    SvaraRadera
  2. Ja, när det är mulna dagar blir det ju nästan aldrig ljust! Riktigt mörkt är det här på landet!

    Häsningar från Lisa vid brasan!

    SvaraRadera
  3. Jättefin plantering med hjärta och allt.

    Kram i mörkret!

    SvaraRadera
  4. Ja, jag tänkte fota lite idag när det blev ljust. Men det blev aldrig det... Får helt enkelt hoppas att det snart kommer snö som ligger kvar och ljusar upp tillvaron litegrann.

    SvaraRadera
  5. Ja nu går vi in i en tradigare årstid vad gäller bloggande, blixtbilder blir sällan bra :( Man får väl lagra upp nästa sommar för att ha även under vintern!

    Ha en mysig kväll iaf, det kan man ha under vinterhalvåret!

    Kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!