fredag 7 januari 2011

Längtan

Nytt snöfall över Skåne i natt, fast det är iallafall plusgrader ute nu och långkalsongerna får ligga kvar i byrån. Blundar man och vänder ansiktet mot solen så kan man låtsas att det är vår för en stund...

Jag bytte just bild på datorns skrivbord, från isformationerna vid Forsakar mot något mer hoppfullt: Mitt lilla gröna planteringsbord, som jag längtar så efter att få stå och pyssla vid. 

Snälla, snälla våren, skynda dig extra mycket i år!

12 kommentarer:

  1. Får ont i hjärtat när jag ser din bild. Jag längtar sååååå! Idag har vi haft sol och takdropp här så det känns som om det går åt rätt håll i alla fall! :0)

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig bild du bjuder på, man längtar till våren nu så det värker nästan i hela kroppen :) +grader i Halland med.. iaf i ett par dagar..några timmar om dygnet :) Trevlig helg, Kram Tiina

    SvaraRadera
  3. Det är en fin och hoppfull bild den där.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja du, jag minns blandbanden! Satt som klistrad vid radion på lördagarna när Traxlistan spelades. Spelade in jag vet inte hur många band. När sen andra började ha cd-skivor spelade jag av deras och då blev det också blandband. Hade bla. ett band med bara lugna låtar. Det somnade jag till. Vilka tider!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag längtar tillsammans med dig, tror du det går lite fortare då?

    Kramis Tina

    SvaraRadera
  6. Åååå jaaaa våren. Bara lite, lite kvar.

    SvaraRadera
  7. Jag håller med du. Våren får gärna komma fort, fort. Jag vill ha sol, värme och grönska! :-)

    Hoppas du får en riktigt fin helg!

    SvaraRadera
  8. Nu ska jag vara urtrist, innan vi kan stå ute och plantera måste vintern komma, vi har januari och februari kvar. Minst. Usch nä, glöm att jag skrev så.
    Dina inredningsbilder är så mysiga, ert hem ser så där riktigt mysigt ut och köksredskapen och skålen är superfin. Jag fick en riktigt liten en med en liten slev i rött och det är ju sött så jag vill stå och vispa äggula hela dagarna!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  9. Åh, vilken härlig bild att längta till! Ja, jag känner som du! Detta är för trist med det ena snöovädret, efter det andra! Det blir bättre sen när ljuset återvänder - mörkret är nästan värst tycker jag!

    Önskar dej en skön helg!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  10. Ja du Fröken Grön, jag tror det enda är att bita i det sura äpplet och göra det bästa av saken... njuta av vintern istället! Här i Gästrikland hoppas jag det ska bli lite mildare så att det går att åka skidor.

    Men tiden går också fort och snart är vi inne i mars (feb är ju en sådan kort månad) och sedan är det vår igen!

    SvaraRadera
  11. Härlig sommar bild.
    Här har vi fått regn i dag. Känns inte alls bra med alla snön, kommer säkert att frysa på i kväll och bli hur hal som helst.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  12. Vintern har varit lång i år.
    Man gör allt för att få lite vårkänslor - plockar undan julen, köper tulpaner, pysslar i mer vårfärger...
    Det känns avlägset, men plötsligt är den här och strålar (hoppas man i alla fall :) )
    Kramar

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!