onsdag 6 januari 2010

Jellybeans

Så var man hemma i lägenheten i stan igen, efter 6 härligt slappa dagar på Solhäll (varav 3 alldeles ensam). Jag har sovit länge på morgnarna, sovit middag om eftermiddagarna och lagt mig tidigt om kvällarna.

Jag har sagt det förr, men det tål att sägas igen: Ingen kan slappa som jag, drottning Moffa av Päs och Mys!

Mina vakna stunder har jag legat under min julklappspläd (med inbyggda vämeslingor!) och läst böcker och smaskat på mitt favoritsnask Jellybeans från Jelly Belly, som min "amerikanska" svägerska "smugglar" hem till mig varje jul.

De är helt galet goda, och kommer i de mest fantastiska smaker, som sour cherry, rootbeer, pina colada, cotton candy, buttered popcorn och cinnamon.


Sporten är att äta dem en och en, och gissa vilken smak man fått. Man kan alltid dubbelkolla mot baksidan på påsen, där de finns avbildade en och en, med angiven smak. Alldeles ljuvligt trevligt!

Så nu är man tillbaka i verkligheten igen. Ledigheten för min del sträcker sig över morgondagen, sen är det dags för jobbet på fredag.

Jag förstår inte riktigt hur det ska gå till... Imorgon får jag nog ställa klockan på ringning, och träna mig på att gå upp i hyfsad tid.

(Kanske...)

2 kommentarer:

  1. Jelly Beans är OK, men mitt favoritgodis här i USA är Reese's Peanut Butter Cups. Mums till en kopp te.

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga slappardagar!
    Såna ska man ha i massor=))

    Det lät som ett gott godis.
    Här har jag fastnat för fem minuterskola...
    Alldeles för enkelt att göra och smacka i sig.
    Jag kommer garanterat att få rulla upp på löpbandet på Måndag!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!